Popis
ABC sladká, pálivá sójová omáčka
Sójová omáčka je typická zejména pro asijskou kuchyni, ale rychle získala na oblibě napříč různými kuchyněmi. Nemusíte už dlouho přemýšlet jak okořenit, dochutit a dodat ostřejší příchuť vašim pokrmům. Všeho dosáhnete jediným super ochucovadlem, sladkou pálivou sójovou omáčkou. Sójová omáčka je nositelem páté tzv. umami chuti. Jednoduše tak budou vaše pokrmy se sójovou omáčkou naprosto vynikající. Při použití sójové omáčky nemusíte již použít sůl, omáčka se postará o slanost sama. Zároveň dodá pokrmům tmavší barvu a vůni, při které se všem budou sbíhat sliny.
Použití
Co si takhle dát kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou, thajskou chilli omáčku, pečené kuře, smaženou zeleninu, rýžové nudle s kuřecím masem nebo asijské masové kuličky s rýží. Ať už jde o pikantnější marinády, omáčky, polévky, wok pokrmy či masové šťávy, tak se sladkou pálivou sójovou omáčkou budou naprosto skvostné a zaručujeme talíře vylízané dočista.
Složení
Sladká sójová omáčka (cukr obsahující E223, sójové boby, pšenice), chilli, cukr, voda, šalotka, sůl, modifikovaný škrob, barvivo (E150c), regulátor kyselosti (E260, E330), látky zvýrazňující chuť a vůni (E621, E631), stabilizátor (E415), konzervant (E211), aroma.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 1346 kJ / 322 kcal |
Tuky | 0,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 77,0 g |
z toho cukry | 49,0 g |
Bílkoviny | 1,8 g |
Sůl | 5,7 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu
Indonésie
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.