Popis
bio Fazole červená ledvina
Tyto fazole jsou o něco větší než jiné druhy fazolí. Mají nádhernou červenou až hnědou barvu, která je pro ně typická. Po krátkém vaření se stanou měkkými a získají jemně nasládlou chuť. Jsou nezbytnou součástí mnoha mexických jídel, jako je například slavné Chilli con carne.
Červená fazole kidney (červená ledvina) jsou považovány za lahůdku fanoušků mexické kuchyně, a teď je můžete ochutnat v biokvalitě. To znamená, že byly pěstovány v kontrolovaném ekologickém zemědělství bez pesticidů a s ohledem na životní prostředí. Tyto fazole mají nízký glykemický index.
Příprava
Nejprve fazole přebereme od drobných nečistot. Fazolky je zapotřebí předem namočit do vody - nejlépe přes noc (10-12 hodin). Poté vodu vylijeme a dáme fazole vařit cca 60-90 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci do změknutí. Po uvaření osolíme.
Složení
100% fazole červená kidney*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1334 kJ / 317 kcal |
Tuky | 1,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 40,0 g |
z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 24,2 g |
Sůl | 0,05 g |
Skladování
Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Čína (mimo EU)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.