🌟 Pozor! 🚚 Doprava s Českou poštou již od 49 Kč! Udělejte si radost a zároveň ušetřete na dopravě 💰 Akce trvá jen omezenou dobu! ⏳
 

Fazole červená kidney BIO

 

Vyzkoušejte naše červené fazole kidney s typickou červeně hnědou barvou a jemně nasládlou chutí. Ideální do mexických pokrmů, jako je Chilli con carne. Pěstované v ekologickém zemědělství bez pesticidů.

tags all

od 65 Kč / ks
od 58 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Luštěniny
Zvolte variantu
Fazole červená kidney BIO Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 26.6.2024
65 Kč / ks
58 Kč bez DPH
   
Fazole červená kidney BIO Množství: 1000 g Skladem
Můžeme doručit do: 26.6.2024
119 Kč / ks
106 Kč bez DPH
   
 

bio Fazole červená ledvina

Tyto fazole jsou o něco větší než jiné druhy fazolí. Mají nádhernou červenou až hnědou barvu, která je pro ně typická. Po krátkém vaření se stanou měkkými a získají jemně nasládlou chuť. Jsou nezbytnou součástí mnoha mexických jídel, jako je například slavné Chilli con carne.

Fazole červená kidney BIO - z boku

Červená fazole kidney (červená ledvina) jsou považovány za lahůdku fanoušků mexické kuchyně, a teď je můžete ochutnat v biokvalitě. To znamená, že byly pěstovány v kontrolovaném ekologickém zemědělství bez pesticidů a s ohledem na životní prostředí. Tyto fazole mají nízký glykemický index.

Příprava

Nejprve fazole přebereme od drobných nečistot. Fazolky je zapotřebí předem namočit do vody - nejlépe přes noc (10-12 hodin). Poté vodu vylijeme a dáme fazole vařit cca 60-90 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci do změknutí. Po uvaření osolíme.

Složení

100% fazole červená kidney*.

*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1334 kJ / 317 kcal
Tuky 1,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 40,0 g
    z toho cukry 1,2 g
Bílkoviny 24,2 g
Sůl 0,05 g

Skladování

Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%

Země původu

Čína (mimo EU)


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: