Popis
Bílá čokoláda s karamelem
Bílá čokoláda se vyrábí z kakaového másla. Přidáním vanilky a mléka získává pak bílá čokoláda delikátní jemnou smetanovou chuť. Snadno ji poznáte i podle barvy, ta je na rozdíl od klasické čokolády slonovinová. Smíchání se zkaramelizovaným cukrem dalo bílé čokoládě naprosto nový rozměr. Vážně jsme nemysleli, že bílá čokoláda může být ještě lepší, ale je to tak. U bílé čokolády s karamelem nečekejte bílé zbarvení. Čokoláda má světle karamelovou barvu se zlatým nádechem. Forma peciček je navíc velké plus, snadno si tak odvážíte množství a lépe se bude v teplé lázni rozpouštět.
Použití karamelové čokolády
Je nám jasné, že byste nejraději bílou čokoládu s karamelem smlsali samotnou. Ale vyzkoušejte pecičky použít i při kuchtění. Pralinky, rolády, dortíky, cupcakes a všelijaké jiné sladké moučníky můžete plnit či zdobit ganache, polevou, krémem či pěnou z této lahodné čokolády.
Rozpusťte ji a namáčejte v ní čerstvé ovoce. Bílá čokoláda s karamelem je také vhodná k dražování, tedy jako obal pro jinou surovinu, ať už jde o želé, ořechy či semínka. Použít ji můžete také k výrobě vlastní tabulkové čokolády, přidejte lyofilizované ovoce či oříšky a budete mít zaručeně exkluzivní kousek vhodný jako dárek. Tyto čokoládové pecky prostě musíte vyzkoušet!
Složení
kakaové máslo, cukr, sušené mléko, karamelizovaný cukr, sušené mléko odtučněné, emulgátor: sójový lecitin, jedlá sůl, přírodní aroma, vanilkový extrakt.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2497 kJ / 600 kcal |
Tuky | 43,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 26,0 g |
Sacharidy | 43,9 g |
z toho cukry | 43,9 g |
Bílkoviny | 8,7 g |
Sůl | 0,5 g |
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 18°C v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.