Popis
Kikkoman dochucovadlo na sushi
Jedná se o tekuté ochucovadlo s rýžovým octem na přípravu sushi. Přidává se do již uvařené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby a do salátů.
Pasterováno.
Návod k použití
Na cca 350 g uvařené rýže (1 sklenice) použijte 3 polévkové lžíce ochucovadla. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.
Složení
Pitná voda, rýžový ocet 31%, cukr, jedlá sůl.
| Výživové údaje na 100 ml | |
| Energie | 706 kJ / 166 kcal |
| Tuky | 0,0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
| Sacharidy | 38,0 g |
| z toho cukry | 37,0 g |
| Bílkoviny | 0,0 g |
| Sůl | 7,5 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
