Kikkoman Ocet na sushi 300 ml

 

Kikkoman Seasoning for Sushi je speciální ochucovadlo s kyselostí 3 % pro přípravu rýže na sushi. Lze ho použít také jako salátový dressing.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.2.2023
149 Kč / ks
130 Kč bez DPH
   
Značka Kikkoman
Kategorie Octy
 

Kikkoman dochucovadlo na sushi 

Jedná se o tekuté ochucovadlo s rýžovým octem na přípravu sushi. Přidává se do již uvařené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby a do salátů.

Pasterováno.

Návod k použití

Na cca 350 g uvařené rýže (1 sklenice) použijte 3 polévkové lžíce ochucovadla. Důkladně zamíchejte, dokud je rýže horká.

Složení

Pitná voda, rýžový ocet 31%, cukr, jedlá sůl.

Výživové údaje na 100 ml
Energie 706 kJ / 166 kcal
Tuky 0,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Sacharidy 38,0 g
    z toho cukry 37,0 g
Bílkoviny 0,0 g
Sůl 7,5 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce.

Země původu

Japonsko


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: