Popis
Kikkoman Sójová omáčka s nižším obsahem soli
Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakkosti.
Má světlehnědou barvu a přijemnou silně aromatickou vůni.
Použití
- Jako omáčka k sushi
- Dochucovadlo do polévek, omáček, na těstoviny, rýži
- Na marinování masa a k přípravě minutek
Složení
Voda, sójové boby, pšenice, sůl, ocet kvasný lihový, alkohol, cukr
| Výživové údaje na 100 ml | |
| Energie | 377 kJ / 89 kcal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 6,4 g |
| z toho cukry | 3,8 g |
| Bílkoviny | 9,7 g |
| Sůl | 9,2 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
