Popis
Kikkoman Veganská sójová omáčka Tamari bez lepku
Přírodní fermentace zajišťuje nejvyšší kvalitu výrobku s ohledem na tu nejlepší chuť. Jejími charakteristickými vlastnostmi jsou průhledná, červenohnědá barva a nezaměnitelné aroma. Tamari sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších na našem trhu.
Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakosti. Tato speciální sójová Tamari omáčka neobsahuje pšenici a je tak vhodná i pro osoby trpící intolerancí na lepek nebo drží bezlepkovou dietu. Neobsahuje přidaný glutamát ani éčka!
Sójová omáčka je vhodná při přípravě pokrmů asijské a mezinárodní kuchyně i jako ochucovadlo hotových pokrmů na talíři. Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby.
Složení
Voda, sójové boby, sůl, vinný ocet.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 240 kJ / 57 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 2,0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 10,0 g |
Sůl | 16,4 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření uchovávejte v chladničce.
Země původu
Japonsko
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.