Popis
Kikkoman Teriyaki BBQ omáčka s medem
Původním účelem japonské Teriyaki bylo grilování ryb ve směsi složené ze sójové omáčky, saké a cukru nebo medu. Rozšířením této metody se pak Teriyaki začalo využívat při grilování masa a získání nového kulinářského zážitku.
Teriyaki BBQ omáčka s medem bude vašim grilovaným pokrmům tou pravou třešničkou na dortu. Tato omáčka se ovšem nepoužívá na grilování, ale jako dip. Díky hustší konzistenci nesteče dolů a zůstane hezky tam kde má. Kikkoman Teriyaki BBQ v sobě kombinuje chuť sójové omáčky s typickou chutí barbecue omáčky. O sladší chuť se stará přidaný med. Hotový pokrm se po přelití teriykai BBQ omáčkou stane lesklým lákadlem pro vaše chuťové pohárky.
Použití
Grilované kuřecí maso, grilované vepřové plátky i zelenina. Masové i vegetariánské burgery. Ať ugrilujete cokoli, tak pak už jen kousíčky namáčejte do Teriyaki BBQ omáčky s medem nebo omáčkou pokrm přelijte. Garantujeme, že se budete rozplývat blahem. Předem ale doporučujeme, mějte po ruce dostatečnou zásobu této dobroty, protože se po ní rychle zapráší!
Složení
Sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, stolní sůl), cukr, voda, hroznové víno (obsahuje siřičitany), med (6 %), melasa, modifikovaný škrob, ocet, cibule, stolní sůl, kvasnicový extrakt, sušený česnek, sušený zázvor.
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 958 kJ / 226 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 47,0 g |
z toho cukry | 42,0 g |
Bílkoviny | 5,0 g |
Sůl | 6,8 g |
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 měsíců.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.