Popis
Komplet Menu: Kuře na paprice s těstovinami - 1 porce
Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené do měkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou a smetanou. Přílohou jsou fusilli z rýžové mouky. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 2 roky.
- Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
- Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
- Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
- K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Fusilli (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), kuřecí maso stehenní (24 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), mléko, smetana, cibule, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, paprika mletá (0,5 %).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 421 kJ / 100 kcal |
Tuky | 2,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 14,0 g |
z toho cukry | 0,7 g |
Bílkoviny | 6,0 g |
Vláknina | 0,3 g |
Sůl | 0,8 g |
Skladování
Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Trvanlivost až 2 roky.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.