POZOR! Nepropásni BLACK FRIDAY spousta akčních produktů v této kategorii! Získej navíc dopravu ZDARMA při zadání kódu "BLACKFRIDAY" v 1. kroku tvého košíku. Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
  • 1 z 3
 

Lilková pasta Baba Ganoush

 

Lilkové pyré neboli Baba ganuš je spojení pečeného lilku a sezamového krému Tahini. 

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

od 52 Kč / ks
od 45 Kč bez DPH
Značka Durra
Kategorie Nakládaná zelenina a ovoce
Zvolte variantu
Lilková pasta Baba Ganoush Množství: 370 g Skladem
Můžeme doručit do: 1.12.2022
52 Kč / ks
45 Kč bez DPH
   
Lilková pasta Baba Ganoush 2x 370g Množství: 2 x 370 g Skladem
Můžeme doručit do: 1.12.2022
97 Kč / ks
84 Kč bez DPH
   
 

Lilková pasta - Baba Ganoush

Co vlastně znamená Baba Ganoush, to by jste jistě netrefili. V překladu to znamená "Rozmazlený táta". Tento dip prý vznikl díky starému otci, kterému jeho dcera musela jídlo rozmačkávat, aby jej bez zubů mohl sníst, dnes je velmi oblíbeným jak v arabských zemích, tak v zemích Blízkého východu.

Baba Ganoush se vyrábí tak, že se lilek opéká nebo griluje na ohni, aby voněl po kouři, což krásně dotváří chuť výsledného dipu baba ganuš. Poté se lilek rozmačká a ochutí dalšími ingrediencemi, až vznikne krémový dip nebo pomazánka.

POUŽITÍ

Skvěle chutná s arabským chlebem - pitou, rýží a zeleninou nebo jako klasický doplněk k tradičnímu falafelu. Dle přání dochuťte česnekem, nasekanou petrželkou, citronovou šťávou nebo kmínem.

SLOŽENÍ

Pečený lilek 87,5%, pasta z mletého sezamu 11%, sůl 1%, kyselina citrónová (0,5%) E330.

Výživové údaje na 100 g
Energie 356 kJ / 85 kcal
Tuky 4,9 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 10,0 g
    z toho cukry 3,0 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 1,0 g

SKLADOVÁNÍ

Skladujte v suchu, chladu a temnu

Země původu

Jordánsko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: