Popis
Yerba Maté KOMBUCHA
Pražené Yerba Maté získává v tomto citlivě připraveném nápoji další rozměr chuti díky fermentaci kombuchovou kulturou. Přirozené nabuzení Yerba Maté se potkává v jedné lahvi se svěží perlivostí a zdravotními benefity, pro které kombuchu milujeme.
100% přírodní suroviny, 100% přirozený postup, živá probiotika. Nikdy neobsahuje umělé příchutě, barviva ani konzervanty.
Podávejte vychlazené.
CO JE KOMBUCHA?
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
ZDRAVOTNÍ BENEFITY KOMBUCHY
Metabolizmus: Kombucha pomáhá normalizovat cholesterol, krevní cukr a podporuje fungující metabolizmus. Navíc je zdrojem jemného povzbuzení.
Detoxikace: Dle studií kombucha podporuje zdravou funkci jater a ledvin.
Harmonický mikrobiom: Živá probiotika Bacillus Subtillis pomáhají s trávením a podporují harmonický mikrobiom, základní kámen našeho zdraví.
Bez alkoholu: Vaše svoboda dát si dospělý drink i když nepijete. Navíc kombucha snižuje chuť na alkohol a pomáhá při kocovině.
Ochrana před patogeny: Díky obsahu antioxidantů, flavonoidů a organických kyselin.
Složení
výluh z Yerba Maté (filtrovaná voda, Yerba Maté), třtinový cukr, kombuchová kultura bakterií a kvasinek, oxid uhličitý, probiotické bakterie Bacillus Coagulans MTCC 5856
Výživové údaje na 100 ml | |
Energie | 80 kJ / 19 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 4,8 g |
z toho cukry | 4,8 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Skladování
Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření spotřebujte do 3 dnů.
Upozornění
Případný sediment je přirozenou vlastností produktu.
Země původu
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.