🎁 Chcete mít balíček do Vánoc? Objednejte nejpozději do 12.12. 🎄 Pozdější zásilky budeme expedovat od 5.1.2026. 💪 Pracujeme naplno, ale kvůli náporu může být doručení pomalejší. Děkujeme za pochopení ❤️ Naše výdejní místa v Plzni a Štěnovicích jsou otevřená do 22.12. znovu otevíráme 5.1.2026
  • 1 z 3
 

Lucullus Sambal Oelek

 

Objevte jedinečnou chuť Sambalu Oelek, červené chilli pasty, která dodá vašim pokrmům nezaměnitelnou pikantnost a hloubku chuti. Oblíbená v indonéských, malajských a srílanských kuchyních.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 45 Kč / ks
od 40 Kč bez DPH
Značka Lucullus
Kategorie Chilli omáčky
Zvolte variantu
Lucullus Sambal Oelek 200 g Množství: 200 g Skladem 45 Kč / ks
40 Kč bez DPH
   
Lucullus Sambal Oelek 375 g Množství: 375 g Skladem 75 Kč / ks
67 Kč bez DPH
   
Lucullus Sambal Oelek 725 g Množství: 725 g Skladem 119 Kč / ks
106 Kč bez DPH
   
 

Lucullus Sambal Oelek

Sambal oelek je červená chilli pasta oblíbená jako základ mnoha indonéských, malajských a srílanských jídel. Slovo „Oelek“ je výraz pro kameninovou paličku tradičně používanou k výrobě této chilli pasty. Slovo „Sambal“ prostě znamená omáčka.

Sambal oelek přináší příjemnou pikantnost, hloubku chuti do marinád a je skvělým doplňkem omáček z mořských plodů. Sambal oelek je velmi důležitou složkou malajských jídel – s pokrmy od ryb plněných sambalem po chobotnice sambal, vejce sambal nebo fazole sambal. Sambal však může použít ke všem jídlům, které chcete dochutit a dodat jim příjemnou pikantnost.

Složení

Červené chilli papričky mleté, sůl, voda, ocet (E260), konzervant: E211.

Výživové údaje na 100 g
Energie 176 kJ / 42 kcal
Tuky 0,67 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,26 g
Sacharidy 4,4 g
    z toho cukry 3,9 g
Bílkoviny 2,1 g
Sůl 11,0 g

Skladování

Skladujte v suchu a chladu.

Země původu

Holandsko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: