Popis
Ostružiny sušené mrazem - prášek a kousky
V naší nabídce najdete pořádné kousky lyofilizovaných ostružin. A při tom vybírání, nám zbyly drobné kousky a prášek. Ale i ty obsahují vitamín C, A, E, karoteny, antioxidanty a spoustu minerálů.
Při smíchání s pokrmem nebo tekutinou na vás zaútočí lahodná sladkokyselá chuť, která je pro ostružiny tak typická. Ostružiny jsou sezónním ovocem, které má tendenci se při skladování rychle kazit. Zapomeňte tak na tyto starosti a ostružinovou chuť, barvu i vůni si dopřejte s práškem a kousky kdykoli během roku.
Ostružinový krém nebo do odstínů červenofialové zbarvený korpus. Ovocné smoothies s ostružinovou příchutí. S práškem a lyofilizovanými kousky ostružin je příprava těchto pokrmů hračka. Na snídani připravte sobě i dětem zdravou a naprosto skvělou pohankovou kaši. Přisypejte ostružinový prášek, přidejte banán, kešu ořechy a chia semínka. Jen o tom mluvíme a sbíhají se nám sliny.
PŘEDNOSTI PRÁŠKU S KOUSKY LYOFILIZOVANÝCH ostružin
- 100% přírodní - Prášek s kousky ostružin je vyroben bez jakýchkoliv konzervantů, aromat a přidaného cukru, což zaručuje jeho čistou a autentickou chuť.
- Přirozená chuť a vůně - Díky lyofilizaci si zachová autentickou chuť a vůni čerstvých ostružin.
- Přírodní barvivo - Prášek z ostružin můžete použit jako přírodní barvivo pro obarvení krémů či dalších dezertů, aniž byste museli sahat po umělých barvivech.
- Všestranné možnosti použití - Prášek s kousky ostružin je perfektní k ochucení široké škály pokrmů - od snídaňových kaší a jogurtů po smoothie a proteinové koktejly.
- Snadná příprava - Stačí vmíchat do smoothie, proteinového koktejlu, kaše nebo tvarohu pro okamžitou dávku chuti.
Složení
100% lyofilizované ostružiny (práše a kousky)
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1200 kJ / 287 kcal |
Tuky | 6,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 40,0 g |
z toho cukry | 40,0 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Sůl | 0,04 g |
Země původu
Srbsko
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.