Popis
Křupavé Ostružiny sušené mrazem
Protože víme, že jsou ostružiny super zdravou dobrotou, tak nemohly být opominuty v naší nabídce. Ostružiny jsou sezónním ovocem, které má tendenci se při skladování rychle kazit. A tak pro vás máme opravdu pořádně velké lyofilizované ostružiny. Ostružiny si tak můžete dát kdykoli a kdekoli, když vás zrovna přepadne mlsná.
Barva je stejná jako u čerstvých plodů, v krásných odstínech červené až po černou. A pod křupnutím na vás čeká lahodná sladkokyselá chuť, která je pro ostružiny tak typická. A zobáním ostružin získáte také vitamín C, A, E, antioxidanty a spoustu minerálů. Zapomeňte na konzervanty, barviva či přidaný cukr, ty v těchto lyofilizovaných ostružinách jednoduše nenajdete.
Ostružinová dobrodružství ve vaší kuchyni
Ostružiny sušené mrazem můžete použít všude tam, kde si dáváte ty čerstvé. Ať už jde o ovesnou kaši, jogurt, smoothies z lesních plodů nebo ozdobení moučníku. Namočte je ve vodě nebo alkoholu a připravte si ostružinový pudink nebo krém do dortu. Podpořte své zdraví a utište mlsný jazýček, místo nezdravých sladkostí sáhněte raději do pytlíčku a dejte si hrst ostružin.
přednosti našich LYOFILIZOVANých ostružin
- Chuť jako čerstvé ostružiny - Díky lyofilizaci si naše ostružiny uchovávají svou přirozenou chuť, která vás okamžitě přenese do letního dne plného slunce a voňavých ostružin.
- 100% přírodní - Naše ostružiny neobsahují žádné chemické konzervanty ani barviva, takže si můžete být jisti, že konzumujete pouze to nejlepší z přírody.
- Vynikající nutriční hodnoty - Lyofilizace je šetrný proces, který zachovává všechny důležité vitaminy a minerály, takže naše ostružiny jsou nejen chutné, ale i zdravé.
- Krásný vzhled a křupavost - Na rozdíl od tradičně sušeného ovoce mají naše lyofilizované ostružiny krásný tvar, barvu a příjemnou křupavost, která vás nadchne.
- Čerstvost garantována - Díky pravidelným intervalům lyofilizace a ručnímu balení si naše ostružiny udržují svou čerstvost a kvalitu, takže se nemusíte obávat zklamání v podobě práškovitého ovoce.
Co znamená lyofilizace
Podstatou lyofilizace je sušení ovoce velmi nízkými teplotami. Proces je šetrný, takže ovoce prakticky zůstává stejné. Barva, chuť, struktura, aroma. Obsah živin, vitamínů i minerálů. Vše důležité je zachováno.
Bonusem je pak příjemné křupnutí, které vás po ochutnání čeká. Lyofilizované ovoce není potřeba dobarvovat, doslazovat nebo k němu přidávat jiné konzervanty. Správným skladováním pak dosáhnete dlouhé doby trvanlivosti a můžete si tak udělat včas dostatečné zásoby i na celý rok.
Složení
100% lyofilizované ostružiny
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1200 kJ / 287 kcal |
Tuky | 6,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 40,0 g |
z toho cukry | 40,0 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Sůl | 0,04 g |
Země původu
Srbsko
Skladování
Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.