Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
 

Monini Extra panenský olivový olej s příchutí Bazalka 250 ml

 

Extra panenský olivový olej s typickými příchutěmi středomořské kuchyně - BAZALKA.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.12.2022
129 Kč / ks
112 Kč bez DPH
   
Značka Monini
Kategorie Oleje
 

Extra panenský olivový olej s bazalkou

Extra panenský olivový olej s typickými příchutěmi středomořské kuchyně. Svěží olej s příchutí bazalky je skvělý v kombinaci s těstovinami, k marinování všech druhů masa a k přípravě typicky italského předkrmu bruschetty.

použití

Lahodný MONINI s příchutí bazalky je zvláště vhodný pro přípravu těstovinových pokrmů, zeleninových polévek, rajčatových omáček nebo salátových dresinků.

o výrobci

MONINI, výrobce prestižního extra panenského olivového oleje, sídlí v italském městě Spoleto v kraji Umbria, který je proslulý kvalitou olivových olejů. Již po 3 generace rodina MONINI vybírá pro svůj olej tu nejvyšší kvalitu oliv. I v současnosti pan Zefferino Monini osobně testuje chutě olejů, aby dle rodinné tradice docílil vždy stejné jedinečné chuti. MONINI zaujímá pozici nejprodávanějšího extra panenského olivového oleje v Itálii.

Složení

Olivový olej extra panenský (za studena lisovaný) 97,8%, přírodní aroma 2%, bazalka 0,2%.

Výživové údaje na 100 ml
Energie 3404 kJ / 828 kcal
Tuky 92,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 14,0 g
Sacharidy 0,0 g
    z toho cukry 0,0 g
Bílkoviny 0,0g
Sůl
0,0 g

Skladování

Pro zachování původní chuti a vůně tohoto výrobku doporučujeme lahev po každém použití pečlivě uzavřít. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.

UPOZORNĚNÍ

Při skladování pod 7°C se může olivový olej zakalit. Je to běžný jev, který neohrožuje kvalitu výrobku. Olej se po umístění do teplejšího prostředí stává opět čirým. Před použitím protřepejte.

Země původu

Itálie


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: