Děkujeme Vám za důvěru! Jako poděkování pro Vás prodlužujeme akci na dopravu za 29 Kč do výdejních míst PPL až do 31.5. 🚚 Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost - taková akce se nebude opakovat! ⏳
  • 1 z 3
 

Nakládaný tuřín s červenou řepou 400 g

 

Nakládaný tuřín s červenou řepou má sladkokyselou a mírně pepřovou chuť, kterou doplňuje křupavá textura. Tento typický pokrm z Libanonu se cení pro zejména pro svou jedinečnou chuť a texturu a je konzumován nejčastěji jako příloha k tradičním libanonským pokrmům jako je gyros, falafel, pečené kuře nebo kebab.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.5.2024
75 Kč / ks
67 Kč bez DPH
   
Značka Lara
Kategorie Nakládaná zelenina a ovoce
 

Nakládaný tuřín s červenou řepou

Nakládaný libanonský tuřín s červenou řepou je jedinečný a chutný produkt známy zejména v zemích Blízkého východu. Hlavní složkou výrobku je tuřín (75%), který má svěží a šťavnatou chuť. Červená řepa (25%) dodává nakládanému tuřínu sladkokyselou chuť, která harmonicky doladí celkovou chuť. 

V Libanonu se nakládaný tuřín s červenou řepou často používá jako součást mezze, což je soubor malých jídel, které se podávají před hlavním jídlem. Kromě toho se nakládaný tuřín může používat jako součást různých pokrmů, jako jsou saláty, sendviče nebo jako příloha k masu.

Tuřín s červenou řepou je také nezbytnou součástí pro kebab nebo gyros. Také může být konzumován jako samostatný snack. V každém případě je nakládaný tuřín s červenou řepou na Blízkém východě velmi populární potravinou, která nabízí jedinečnou kombinaci chutí a textur.

Složení

Tuřín 75%, červená řepa 25%, voda, jedlá sůl, kyselina octová.

Hmotnost pevného podílu: 400 g

Hmotnost včetně nálevu: 660 g

Výživové údaje na 100 g
Energie 59 kJ / 14 kcal
Tuky g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 3,5 g
    z toho cukry 2,2 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 2,0 g

SKLADOVÁNÍ

Uchovávejte v suchu, temnu a chladu.

Země původu

Libanon


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: