POZOR! Nepropásni BLACK FRIDAY spousta akčních produktů v této kategorii! Získej navíc dopravu ZDARMA při zadání kódu "BLACKFRIDAY" v 1. kroku tvého košíku. Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
 

Obento Nakládaný zázvor růžový

 

Nakládané plátky zázvoru Obento (Amazu Shoga) je osvěžujícím doplňkem k sushi a sashimi. Nakládaný zázvor se běžně podává k sushi, neutralizuje chuťové pohárky, takže si můžete plně vychutnat různé druhy sushi. 

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 36 Kč / ks
od 31 Kč bez DPH
Značka Obento
Kategorie Nakládaná zelenina a ovoce
Zvolte variantu
Obento Nakládaný zázvor růžový Množství: 100 g Skladem
Můžeme doručit do: 1.12.2022
36 Kč / ks
31 Kč bez DPH
   
Obento Nakládaný zázvor růžový Množství: 1000 g Momentálně nedostupné 137 Kč / ks
119 Kč bez DPH
 

Obento Nakládaný zázvor růžový 

Sushi bez zázvoru je jako svíčková bez knedlíků. Gari nakrájený na tenké plátky se marinuje v roztoku cukru, soli a rýžového octa. Kromě toho, že zázvor podporuje trávení, se při konzumaci sushi používá zejména proto, že neutralizuje chuťové buňky. Jednoduše „očistí“ chutě od předchozího kousku sushi a připraví vás k vychutnání dalšího sousta. I kvůli tomu byste nakládaný zázvor neměli jíst společně se sushi, ale pouze mezi jednotlivými sousty.

Složení

Zázvor 62%, voda, sůl, regulátor kyselosti (E260, E330), konzervant (E202), sladidla (E951, E950, E955), barvivo (E163). Výrobek obsahuje fenylalanin.

Výživové údaje na 100 g
Energie 29 kJ / 6 kcal
Tuky 0,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny <0,05 g
Sacharidy 0,5 g
    z toho cukry <0,1 g
Bílkoviny 0,2 g
Sůl 1,9 g

Skladování

Uchovejte na suchém a chladném místě. Po otevření uchovejte v chladničce.

Země původu

Čína


 

Druh mouky v těstovině Konjaková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: