Prášek z červené řepy BIO

 

BIO prášek z červené řepy má barvu, chuť i vůni jako byste si zrovna přinesli čerstvou řepu ze zahrádky. Prášek z řepy vám ale neobarví ruce dočervena a hodí se nejen na dochucení smoothie, omáček či dipů, ale výborně poslouží i jako přírodní barvivo.

tags all

od 79 Kč / ks
od 69 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Sušená zelenina
Zvolte variantu
Prášek z červené řepy BIO Množství: 250 g Skladem
Můžeme doručit do: 4.12.2020
79 Kč / ks
69 Kč bez DPH
   
Prášek z červené řepy BIO Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 4.12.2020
139 Kč / ks
121 Kč bez DPH
   
 

červená řepa prášek BIO

Prášek z červené řepy má stejně karmínově červenou barvu, sladkou zemitou chuť i typickou vůni jak to známe u čerstvé řepy. A najdete v něm i stejné množství minerálů, vitamínu, aminokyselin, antioxidantů i vlákniny. Práce s čerstvou řepou nese následky v podobě červeně zbarvených rukou, které jdou jen horko těžko umýt. Prášek z červené řepy vás tohoto problému ušetří jednou provždy a pokrmům dodá stejnou barvu i chuť přesně jako ta čerstvá řepa.

Červená řepa prášek BIO

Prášek z červené řepy je bez konzervantů, barviv, přidaného cukru či jiných látek a pro výrobu prášku byla použita řepa z ekologicky kontrolovaného zemědělství.

Použití

Dochuťte si špetkou prášku z červené řepy zeleninové smoothie. Přidat prášek můžete i do jogurtu, tvarohu nebo snídaňové kaše. Rozveselte si talíř a obarvěte si těstoviny, rýži, omáčky, polévky či dresinky. A prášek z červené řepy dodá dortu, koláči či muffinu oku lahodící načervenalou barvu a v kombinaci s kakaem vám takový dezert roztančí i chuťové pohárky.

Složení

Prášek z červené řepy*. *produkt ekologického zemědělství.

Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1361 kJ / 326 kcal
Tuky 28,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g
Sacharidy 11,0 g
    z toho cukry 3,6 g
Bílkoviny 7,1 g
Sůl 0,8 g

Skladování

Uchovávejte v suchu a temnu


 

Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE