Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Sawat-D Multigrain Cereals & Rice 1000 g

 

Sawat-D Multigrain Cereals & Rice je směsí thajských rýží, luštěnin a obilovin. Je velmi kvalitním a vyváženým zdrojem vitamínů a vlákniny.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
3.5.2024
129 Kč / ks
115 Kč bez DPH
   
Značka Sawat-D
Kategorie Rýže
 

Sawat-D Multigrain Cereals & Rice

Multigrain Cereals & Rice je směsí thajských rýží, luštěnin a obilovin. Tato směs je velmi dobrým a vyváženým zdrojem vitamínů a vlákniny.

Jak správně připravit lahodnou rýži

Příprava v klasickém hrnci

1 šálek rýže (175g) dvakrát propláchněte ve vlažné vodě a poté namočte do čisté vody na 10 minut. Následně vodu vylijte, vložte rýži do hrnce a přidejte k rýži 1,6 šálku čisté vody (360g). Vodu v uzavřeném hrnci poklicí přiveďte k varu.

Jakmile se voda v hrnci začne vařit, tak stáhněte plamen a vařte na mírném plamenu 20 minut dokud se voda neodpaří. Poté odstavte od zdroje tepla a nechte rýži ještě 10 minut odpočinou. Poté rýži servírujeme.

Příprava v rýžovaru

1 šálek rýže (175g) dvakrát propláchněte ve vlažné vodě a poté namočte do čisté vody na 10 minut. Následně vodu vylijte, vložte rýži do rýžovaru a přidejte k rýži 1,6 šálku čisté vody (360g). Zavřete rýžovar a zapněte. Po automatickém vypnutí rýžovaru neotevírejte víko ihned, ale nechte rýži ještě 10 minut dusit. Až poté rýži servírujeme.

Složení

Thajská rýže Hom Mali Cargo 35 %, rýže Thai Red Cargo 35 %, obiloviny 30 % (fazole mungo, černá sladká rýže, nemletá lepkavá rýže, slzovka obecná "Jobovy slzy").

Výživové údaje na 100 g
Energie 1490 kJ / 356 kcal
Tuky 3,7 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
Sacharidy 68,0 g
    z toho cukry 2,5 g
Bílkoviny 10,0 g
Sůl g

Země původu

Thajsko  (vypěstována v úrodné půdě náhorní plošiny Esan v Thajsku).

Skladování

Skladujte v temnu a suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: