Popis
Sempio korejská sójová pasta Doenjang
Doenjang korejská sójová pasta se vyrábí z fermentovaných sójových bobů, vody a soli. Ve srovnání s klasickou miso pastou má silnější, pronikavou chuť a vůni. Je také známá pro své zdravotní přínosy, včetně probiotických vlastností.
Sójová pasta Doenjang se často používá jako hlavní přísada v korejských polévkách a omáčkách, nebo jako koření pro marinády. Také se může použít jako dip pro zeleninu. Doenjang je také obecně méně sladký než klasická miso pasta.
Složení
Voda, sójové boby, pšeničná mouka, alkohol, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae (koji).
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 588 kJ / 139 kcal |
Tuky | 1,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 14,0 g |
z toho cukry | 5,7 g |
Bílkoviny | 14,2 g |
Sůl | 9,2 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu. Před použitím dobře protřepejte.
Země původu
Jižní Korea
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.