• 1 z 2
 

Sempio korejská sójová pasta Doenjang 460 g

 

Sempio Doenjang je korejská sójová pasta s jedinečnou silnou chutí, vyráběná z fermentovaných sójových bobů, vody a soli. Tato pasta je bohatá na probiotika a je hlavní přísadou v korejských polévkách a omáčkách.

GMO, VEGAN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
25.7.2024
89 Kč / ks
79 Kč bez DPH
   
Značka Sempio
Kategorie Dochucovadla
 

Sempio korejská sójová pasta Doenjang

Doenjang korejská sójová pasta se vyrábí z fermentovaných sójových bobů, vody a soli. Ve srovnání s klasickou miso pastou má silnější, pronikavou chuť a vůni. Je také známá pro své zdravotní přínosy, včetně probiotických vlastností.

Sójová pasta Doenjang se často používá jako hlavní přísada v korejských polévkách a omáčkách, nebo jako koření pro marinády. Také se může použít jako dip pro zeleninu. Doenjang je také obecně méně sladký než klasická miso pasta.

Složení

Voda, sójové boby, pšeničná mouka, alkohol, fermentační činidlo: Aspergillus oryzae (koji).

Výživové údaje na 100 g
Energie 588 kJ / 139 kcal
Tuky 1,9 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 14,0 g
    z toho cukry 5,7 g
Bílkoviny 14,2 g
Sůl 9,2 g

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Před použitím dobře protřepejte.

Země původu

Jižní Korea


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: