🛒 Nezmeškejte naši největší akci roku! Dny Vital Country jsou tu a s nimi slevy až 20 % téměř na vše! 🎯 Ale POZOR – čas běží a akce končí už 15.9.! ⏰ Nakupte zdravě a výhodně, než bude pozdě! 💚 Všechny slevy ná Vás čekají v kategorii Dny Vital Country.
Akce Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Sempio korejská sójová pasta Samjang Seasoned

 

Sempio Doenjang je korejská sójová pasta s jedinečnou silnou chutí, vyráběná z fermentovaných sójových bobů, vody a soli. Tato pasta je bohatá na probiotika a je hlavní přísadou v korejských polévkách a omáčkách.

GMO, VEGAN

Běžná cena Více informací v tabulce variant
Ušetříte 10 Kč (–10 %)
od 35 Kč / ks
od 31 Kč bez DPH
Značka Sempio
Kategorie Dochucovadla
Zvolte variantu
Sempio korejská sójová pasta Samjang Seasoned 170 g Množství: 170 g Skladem
Můžeme doručit do: 19.9.2024
39 Kč 35 Kč / ks
31 Kč bez DPH
   
Sempio korejská sójová pasta Samjang Seasoned 500 g Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 19.9.2024
99 Kč 89 Kč / ks
79 Kč bez DPH
   
 

Sempio korejská kořeněná sójová pasta Samjang Seasoned

Samjang Seasoned je druh kořenící pasty, která je vyrobena z korejské sójové pasty gochujang, sezamu a česneku. Tato pasta je typická svou silnou a pikantní chutí a oříškovou vůní.

Používá se především při přípravě tradičních korejských pokrmů, jako jsou například různé druhy grilovaných mas. Dá se kombinovat i se všemi druhy zeleniny.

Sempio Samjang Seasoned

Složení

Voda, pšeničná mouka, kukuřičný sirup, sůl, koření z červené papriky (prášek z červené papriky, voda, česnek, sůl, cibule), pšenice, alkohol, cukr, česnek, fermentované pšeničné koření, hořčičný prášek, pražená sezamová semínka, česnekový olej, zázvorové koření.

Výživové údaje na 100 g
Energie 808 kJ / 192 kcal
Tuky 4,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 40,0 g
    z toho cukry 25,0 g
Bílkoviny 2,0 g
Sůl 7,0 g

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Před použitím dobře protřepejte.

Země původu

Jižní Korea


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: