Děkujeme Vám za důvěru! Jako poděkování pro Vás prodlužujeme akci na dopravu za 29 Kč do výdejních míst PPL až do 31.5. 🚚 Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost - taková akce se nebude opakovat! ⏳
 

Manioková (Cassava) mouka BIO

 

Manioková mouka je přírodní, bezlepková alternativa k tradičním moukám, která se získává mletím sušených kořenů manioku. Tato mouka je oblíbená zejména v bezlepkové a paleo kuchyni díky své neutrální chuti a všestrannému použití.

tags all

od 65 Kč / ks
od 58 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Mouky
Zvolte variantu
Manioková Cassava mouka BIO Množství: 500 g Skladem
Můžeme doručit do: 14.5.2024
65 Kč / ks
58 Kč bez DPH
   
Manioková Cassava mouka BIO Množství: 1000 g Skladem
Můžeme doručit do: 14.5.2024
119 Kč / ks
106 Kč bez DPH
   
 

Manioková mouka Cassava

Manioková mouka Cassava představuje vynikající alternativu k tradičním obilným moukám. Cassava se stává stále populárnější mezi milovníky zdravého životního stylu a lidmi s dietními omezeními. Tato mouka je vyrobena z celého kořene manioku, což je tropická rostlina známá pro svou vysokou nutriční hodnotu.

Manioková Cassava mouka BIO - z boku

Mouka z kořene manioku - Cassava je přirozeně bezlepková, bohatá na vlákninu a obsahuje řadu vitamínů a minerálů. Díky neutrální chuti a jemné textuře je ideální pro pečení chleba, přípravu dezertů, zahušťování omáček a jako základní ingredience pro bezlepkové recepty. Výrobky z maniokové mouky vynikají měkkostí a vláčností.

rozdíl mezi tapiokovou a maniokovou moukou

Rozdíl mezi tapiokovou moukou a maniokovou moukou Cassava je předmětem častých otázek. Hlavní rozdíl spočívá v tom, jak jsou obě mouky vyrobeny. Tapioková mouka, známá také jako tapiokový škrob, je extrahována pouze ze škrobu maniokového kořene. 

Naopak manioková mouka Cassava se vyrábí z celého sušeného a mletého kořene, což znamená, že zachovává více vlákniny a nutričních hodnot. Tapioková mouka je tedy čistě škrobová a má tendenci být lehčí a jemnější, zatímco manioková mouka je hutnější a nutričně bohatší. 

Tato rozdílná charakteristika má vliv na použití obou mouk v kuchyni; zatímco tapioková mouka je ideální pro zahušťování a přidání křupavosti, manioková mouka je všestrannější a hodí se pro širší použití.

Složení

100% mouka z celého kořene manioku jedlého.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1461 kJ / 349 kcal
Tuky 0,4 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 88,0 g
    z toho cukry 0,2 g
Vláknina 6,0 g
Bílkoviny 1,7 g
Sůl 0,003 g

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Země původu

Brazílie (mimo EU)


 

Druh mouky Ostatní
Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: