Zdravý den Mungo BIO fazole na klíčení 200 g

 

BIO semena fazole mungo jsou určená k celoročnímu klíčení. Fazole mungo mají jemně kořeněnou chuť.

tags all

Dostupnost Momentálně nedostupné
99 Kč / ks
88 Kč bez DPH
Značka Zdravý den
Kategorie Semínka na klíčení
Položka byla vyprodána...
 

BIO fazole mungo na klíčení

BIO semena fazole mungo jsou určená k celoročnímu klíčení. Fazole mungo mají jemně kořeněnou chuť.

Naklíčené mungo fazole jsou bohaté na vitamíny A, B, C a E, minerály a antioxidanty, což je dělá skvělou volbou pro podporu celkového zdraví. Obsahují mnoho vlákniny, která podporuje trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Naklíčené mungo fazole mají také detoxikační účinky a podporují imunitní systém, což pomáhá chránit tělo před různými infekcemi a chorobami.

PROČ JE DOBRÉ JÍST KLÍČKY?

Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Jsou čerstvou a kvalitní zeleninou vhodnou k přímé konzumaci nebo jako přísada do rozličných jídel. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy.

Klíčky jsou snadno stravitelné a mají vysoký obsah vlákniny, což podporuje trávení. Vysoký obsah bílkovin je důležitý pro správný růst svalů. Obsažené enzymy zase pomáhají trávit lépe potravu a zlepšují vstřebávání živin.

Návod k přípravě

Doba namáčení: 8-12 hodin

Doba klíčení: 3-4 dny

Ideální teplota: cca 20°C

Propláchnout vodou: 2-3x denně

Sklizeň při velikosti: 1-3 cm

použití

Na ozdobení pečiva, do polévek, zeleninových nebo těstovinových salátů. Konzumujte nejlépe syrové pro zachování všech výživných látek.

Složení

Fazole mungo* (Vigna radiata).

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Před konzumací propláchněte vodou. Klíčky je možné uchovat 1–2 týdny v chladničce při teplotě do 12°C.

Upozornění

Ukládejte mimo dosah dětí.

země původu

Itálie 


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: