Dovolená! V době od 21.srpna do 8. září nebude probíhat expedice objednávek. Objednávky přijaté v tomto termínu začneme expedovat od 9. září. Objednávky přijaté do 20.8. - 23:00 hod. stihneme odeslat před dovolenou. Všem co se také chystají na dovolenou přejeme krásný, ničím nerušený odpočinek a šťastnou cestu.
 

Bio Jablečný ocet kalný 750ml

Neohodnoceno
 

Nefiltrovaný Bio Jablečný ocet s přirozeným kalem je poctivě vyroben z celých bio jablek. Díky tomu si zachovává jablečný ocet spoustu zdraví prospěšných látek. Přidejte Bio jablečný ocet do salátů, k syrové zelenině, do zavařenin, marinád a čatní. Jeho výrazná chuť i vůně dodá vašim pokrmům to správné grády.

tags all

Dostupnost Skladem (> 3 ks)
Můžeme doručit do
29.8.2019
89 Kč / ks
77 Kč / ks bez DPH
   
Značka Rinatura
Kategorie Ocet
 

BIO jablečný ocet

Celá bio čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný ocet. Jablečný ocet díky šetrnému zpracování obsahuje vitamín C, B1, B2, B6 i biotin. Z minerálů zejména draslík, ale i železo, vápník a fosfor. V jablečném octu najdete i pektin, některé zástupce aminokyselin a antioxidanty.

Použití

Bio jablečný ocet je výborná konzervační látka. Proto se hodí při zavařování okurek, paprik, hub a další zeleniny. S jablečným octem můžete vytvořit i vynikající, trochu ostřejší marinády na maso. Že jablečný ocet nevyužijete při pečení? Omyl! Trošku ho přidejte do těsta a výsledek bude stát za to. Nadýchaná buchta, sušenky či koláče a chuťově nebude po octu ani památky. Lze užívat také denně jednu lžičku při detoxikaci.

Kyselost

5%

Složení

Jablečný BIO ocet * 5% ný, nefiltrovaný. * = Z kontrolovaného ekologického zemědělství. Případný sediment nesnižuje kvalitu.

100 g obsahuje v průměru:
energie 72 kJ (17 kcal)
tuk <0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy
z toho cukry
<0,2 g
<0,2 g
Bílkoviny <0,1 g
Sůl 0,1 g

Země původu

EU


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE