Popis
Perfektní káva na přípravu espressa. Káva byla pojmenována podle metody zpracování, kdy ručně sbíraná kávová zrna se ponechávají oproti jiným kávovým zrnům déle uvnitř tzv. Pergamenu (slupce). Poté jsou zpracovány polopromytou metodou. Tato káva patří bezpochybně k nejlepším kávám, které může Brazílie nabídnout.
Chuť kávy Pergamino Sul De Minas
Káva Brazil Pergamino Sul De Minas má příjemně vyvážené tělo, nasládlou vůni podtrhují tóny čokolády, kakaa, burizonů a mandlí.
- Jedná se o kávu nizké kyselosti
Odkud tato káva pochází
Pěstuje se na svazích Serra do Pau d'Alho v nadmořské výšce 1000 - 1200 metrů, poblíž řeky Cabo Verde. Kávová zrna pro výrobu této kávy jsou sbíraná pouze v prvním ročním sběru což je v květnu.
Jak KÁVU BALÍME ?
Jsme velmi odpovědní ve výběru obalů. Pro naše kávy vybíráme jen ty nejlepší certifikované vzduchotěsné obaly s vnitřní Al vrstvou, která ochraňuje kávu proti pronikání vlhkosti a UV záření, které kávu poškozují. Obal se skládá ze 3 vrstev, které násobí ochranu samotné kávy a jednocestného ventilu, který slouží pro postupné uvolňování CO2.
Proč balíme kávu do trojvrstvých sáčků s ventilem? Je pro nás důležité, aby Vám naše káva vydržela co nejdéle a v co nejvyšší možné jakosti.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <
Druh kávy | 100% Arabica |
Káva podle stupně kyselosti | Káva s nízkou kyselostí |
Superpotravina | Ano |
Stupeň pražení | Střední stupeň pražení (City, City+) |
Doba spotřeby | Spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu |
Země původu | Brazílie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.