Popis
Tato káva je pěstována v nadmořské výšce 1350 metrů. Právě díky nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti).
Chuť kávy Senhora de Fatima BIO
Tato brazilská organická káva má elegantní, lehce bohatou, svěží a ovocnou vůni s harmonickou, lehce zemitou chutí. Tato káva je certifikovaná jako BIO káva.
Jedná se o kávu nízké kyselosti.
Odkud tato káva pochází
Farma Fazenda Nossa Senhora de Fatima se nachází v Triangulo Mineiro, v proslulé oblasti Cerrado. Kávy z této oblasti jsou často nabízené jako jedny z nejlepších, které může Brazílie nabídnout. Tato farma produkuje pouze 100% organické kávy.
Jak KÁVU BALÍME ?
Jsme velmi odpovědní ve výběru obalů. Pro naše kávy vybíráme jen ty nejlepší certifikované vzduchotěsné obaly s vnitřní Al vrstvou, která ochraňuje kávu proti pronikání vlhkosti a UV záření, které kávu poškozují. Obal se skládá ze 3 vrstev, které násobí ochranu samotné kávy a jednocestného ventilu, který slouží pro postupné uvolňování CO2.
Proč balíme kávu do trojvrstvých sáčků s ventilem? Je pro nás důležité, aby Vám naše káva vydržela co nejdéle a v co nejvyšší možné jakosti.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <
Druh kávy | 100% Arabica |
Káva podle stupně kyselosti | Káva s nízkou kyselostí |
Vlastnosti | BIO |
Stupeň pražení | Střední stupeň pražení (City, City+) |
Doba spotřeby | Spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu |
Země původu | Brazílie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.