Popis
Tato káva je pěstována v nadmořské výšce 1350 metrů. Právě díky nadmořské výšce je u této kávy dosaženo nízké acidity (kyselosti). Tato ekologická káva je pěstována bio ekologickém zemědělství bez použití pesticidů a průmyslových hnojiv.
Chuť kávy Senhora de Fatima BIO
Tato brazilská organická káva má elegantní, lehce bohatou, svěží a ovocnou vůni s harmonickou, lehce zemitou chutí. Tato káva je certifikovaná jako BIO káva.
- Jedná se o kávu nízké kyselosti.
Odkud tato káva pochází
Farma Fazenda Nossa Senhora de Fatima se nachází v Triangulo Mineiro, v proslulé oblasti Cerrado. Kávy z této oblasti jsou často nabízené jako jedny z nejlepších, které může Brazílie nabídnout. Tato farma produkuje pouze 100% organické kávy.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <
Druh kávy | 100% Arabica |
Káva podle stupně kyselosti | Káva s nízkou kyselostí |
Vlastnosti | BIO |
Stupeň pražení | Střední stupeň pražení (City, City+) |
Doba spotřeby | Spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu |
Země původu | Brazílie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.