Popis
bezkofeinová káva z kolumbie
Užijte si vyváženou chuť výjimečné Kolumbijské kávy. Jde to i bez kofeinu. Káva byla zbavena kofeinu tzv. švýcarskou vodní metodou (Swiss Water), která je považována za nejšetrnější..
Chuť kávy Colombia Decaffeinated
Tato káva se vyznačuje jemnou kyselostí a o něco intenzivnější hořkou příchutí, je výrazně nasládlá.
- Jedná se o kávu nízké kyselosti
vůně této kávy
Voní po medu, lékořici, tmavém chlebu, pomerančích a třešních, v pozadí cítíme kouřové a zemité vůně.
Jak KÁVU BALÍME ?
Jsme velmi odpovědní ve výběru obalů. Pro naše kávy vybíráme jen ty nejlepší certifikované vzduchotěsné obaly s vnitřní Al vrstvou, která ochraňuje kávu proti pronikání vlhkosti a UV záření, které kávu poškozují. Obal se skládá ze 3 vrstev, které násobí ochranu samotné kávy a jednocestného ventilu, který slouží pro postupné uvolňování CO2.
Proč balíme kávu do trojvrstvých sáčků s ventilem? Je pro nás důležité, aby Vám naše káva vydržela co nejdéle a v co nejvyšší možné jakosti.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <
Druh kávy | Bezkofeinová káva |
Káva podle stupně kyselosti | Káva s nízkou kyselostí |
Stupeň pražení | Střední stupeň pražení (City, City+) |
Země původu | Kolumbie |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.