Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
  • 1 z 3
 

Datlová pasta natural ASEEL

 

Objevte jedinečnou sladkost a jemnou, krémovou texturu datlové pasty z pákistánských datlí Aseel. Konzistence je krásně měkká tak, že jde snadno ukrojit i kávovou lžičkou. Můžeme potvrdit, že jde o velkou lahůdku.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 99 Kč / ks
od 88 Kč bez DPH
Značka Boustan
Kategorie Sušené ovoce
Zvolte variantu
Datlová pasta natural ASEEL Množství: 900 g Skladem
Můžeme doručit do: 3.5.2024
99 Kč / ks
88 Kč bez DPH
   
Datlová pasta natural ASEEL 3 x 900 g Množství: 3 x 900 g Skladem
Můžeme doručit do: 3.5.2024
279 Kč / ks
249 Kč bez DPH
   
Datlová pasta natural ASEEL 5 x 900 g Množství: 5 x 900 g Skladem
Můžeme doručit do: 3.5.2024
439 Kč / ks
392 Kč bez DPH
   
 

raw datlová pasta z datlí aseel

Datle Aseel jsou považovány za jedny z nejlepších a nejoblíbenějších pákistánských datlí Tato odrůda datlí je proslulá svou jedinečnou sladkostí a jemnou, krémovou texturou, což je dělá nejen vynikajícím doplňkem pro různé pokrmy, ale také zdravou alternativou pro sladké pochoutky.

Co jsou to datle Aseel?

Datle Aseel jsou plody palmy odrůdy "Aseel," která se pěstuje v pustých a horkých oblastech Pákistánu. Tyto datle jsou velké a mají tmavě hnědou barvou. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a vlákninu, což je činí vynikajícím zdrojem energie a výživy.

Jak chutnají datle Aseel?

Datle Aseel mají sladkou, medovou chuť s lehkými tóny karamelu a rozinek. Jsou měkké a šťavnaté. Mohou být součástí sladkých dezertů, smoothies, salátů nebo je můžete jíst jen tak jako svačinku.

Složení

100% rozemleté datle Aseel

Výživové údaje na 100 g
Energie 1335 kJ / 319 kcal
Tuky 0,43 g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 75,0 g
    z toho cukry 72,5 g
Bílkoviny 2,8 g
Sůl g

vyrobeno

Spojené arabské emiráty

Skladování

Skladujte v chladu a suchu. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: