Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
  • 1 z 2
 

Drago Mocambo SUPREMA

 

SUPREMA je aromatická káva, která svou chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny. Zrnka kávy potěší svým plným temperamentem.

 

od 105 Kč / ks
od 91 Kč bez DPH
Značka Drago Mocambo
Kategorie Itálie
Zvolte variantu
Drago Mocambo SUPREMA 250g Množství: 250g
Varianta: Zrnková
Skladem
Můžeme doručit do: 2.12.2022
105 Kč / ks
91 Kč bez DPH
   
Drago Mocambo SUPREMA 1000g Množství: 1kg
Varianta: Zrnková
Skladem
Můžeme doručit do: 2.12.2022
379 Kč / ks
330 Kč bez DPH
   
 

Mocambo SUPREMA

SUPREMA je aromatická káva, která svou chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny.

Složení

70% Arabika, 30% Robusta

Zastoupené druhy káv ve směsi

Brazílie - Sul de Minas 1180m (Arabika)
Kostarika - Tarrazu SHB 1350m (Arabika)
Indie - Kerala 890m (Robusta)

Chuť kávy

Nízká acidita (kyselost). Chutí připomíná mandlovo-višňovou-čokoládovou chuť italské amareny

Intenzita (0-5): 4,0

Chuť: chlebová kůrka, Amarena, kakaové boby, koření

Drago Mocambo Suprema mapa chuti

Způsob pražení

Na rozdíl od velkovýroby, kde jsou kávová zrna pražena po krátkou dobu (2 - 5 minut) za vysokých teploty je káva od italské společnosti Drago Mocambo pražena jemně (dlouhodobé pražení), aby bylo dosaženo optimálního chuťového zážitku. Na tento způsob pražení společnost Drago Mocambo přikládá velký důraz. 

Kávová zrna byla jemně pražena v tradiční bubnové pražičce po dobu okolo 16 až 18 minut, kde se kávové aroma může plně rozvinout. Stupeň pražení narůstá pomalu s teplotou 6 až 8°C za minutu po konečnou teplotu 215°C. Po dlouhém pražení jsou kávová zrna ochlazena vzduchem.

 

O firmě Drago Mocambo

Drago Mocambo brand

 


 

Druh kávy Směs
Káva podle stupně kyselosti Káva s nízkou kyselostí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: