🚚 Nezmeškejte Dopravu ZDARMA na všechny objednávky! 📦 Nakupte nad 499 Kč a užijte si bezplatnou dopravu s PPL! Ale POZOR ⏰ – tahle akce končí už 12.11.! Udělejte si Vánoce levnější! 🎄
  • 1 z 2
 

Drago Mocambo BRASILIA

 

BRASILIA je káva s plným tělem a silnou chutí, mající nádech praženého kakaa a velice intenzivní dozvuk chutí. 

od 129 Kč / ks
od 115 Kč bez DPH
Značka Drago Mocambo
Kategorie Itálie
Zvolte variantu
Drago Mocambo BRASILIA 250g Množství: 250g
Varianta: Zrnková
Skladem
Můžeme doručit do: 8.11.2024
129 Kč / ks
115 Kč bez DPH
   
Drago Mocambo BRASILIA 1000g Množství: 1kg
Varianta: Zrnková
Skladem
Můžeme doručit do: 8.11.2024
429 Kč / ks
383 Kč bez DPH
   
 

Mocambo brasilia

BRASILIA je káva s plným tělem a silnou chutí, mající nádech praženého kakaa a velice intenzivní dozvuk chutí. 

Složení

60% Arabika, 40% Robusta

Zastoupené druhy káv ve směsi

Brazílie - Sul de Minas 1180m (Arabica)
Indie - Kerala 890m (Robusta)

Chuť kávy

Nízká acidita (kyselost). Silná chuť, mající nádech praženého kakaa a velice intenzivní dozvuk chutí.

Intenzita (0-5): 4,5

Chuť: pražené kakao, whiskey, zemité tóny

Drago Mocambo BRASILIA mapa chuti

Způsob pražení

Na rozdíl od velkovýroby, kde jsou kávová zrna pražena po krátkou dobu (2 - 5 minut) za vysokých teploty je káva od italské společnosti Drago Mocambo pražena jemně (dlouhodobé pražení), aby bylo dosaženo optimálního chuťového zážitku. Na tento způsob pražení společnost Drago Mocambo přikládá velký důraz. 

Kávová zrna byla jemně pražena v tradiční bubnové pražičce po dobu okolo 16 až 18 minut, kde se kávové aroma může plně rozvinout. Stupeň pražení narůstá pomalu s teplotou 6 až 8°C za minutu po konečnou teplotu 215°C. Po dlouhém pražení jsou kávová zrna ochlazena vzduchem.

 

O firmě Drago Mocambo

Drago Mocambo brand

 


 

Druh kávy Směs
Káva podle stupně kyselosti Káva s nízkou kyselostí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: