Hody, hody, doprovody! DOPRAVA ZDARMA při nákupu na 1000 Kč. V prvním kroku košíku nezapomeňte napsat kód "VELIKONOCE". Vložit můžete jen jeden kód, akce nelze kombinovat s jinými kupóny.
 

Džem hruška s Isot 210 g

 

Ty nejlepší české hrušky, poctivě pálivé africké a turecké papričky s unikátním chuťovým profilem a špetka zázvoru a koření. To je kombinace, která si vás na první ochutnání získá. Náš ručně vyráběný hruškový džem s Isot a Bird's Eye chilli je plný ovoce, které si vychutnáte na snídani, v dezertech i k masu nebo vyzrálým sýrům.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
6.4.2023
169 Kč / ks
147 Kč bez DPH
   
Značka The ChilliDoctor
Kategorie Chilli delikatesy
 

džem s chilli

Sladké hrušky tvoří s Isot chilli dokonalou dvojku. Tyto papričky pochází z Turecka a v jejich zemitější chuti se prolínají tóny čokolády, kávy, tabáku a rozinek. Mají střední pálivost okolo 50 000 SHU, která se postupně rozvíjí a prodlužují tak skvělý zážitek z vychutnávání našeho džemu. Intenzivní zážitek z chilli navíc dodávají africké papričky Bird's Eye, které vám se svou pálivostí až 100 000 SHU při ochutnávání džemu zavaří o trochu více.

Protože se chilli obecně skvěle páruje s čokoládou a ovocem, kromě klasického slaného a sladkého pečiva doporučujeme vyzkoušet džem do různých dortů, koláčů, moučníků nebo cukroví (klidně i toho vánočního). Pokud vás lákají nevšední kombinace, můžete pikantní hruškový džem s chilli papričkami vyzkoušet k sýrům, použít jako omáčku ke grilovanému masu nebo jako základ do marinády.

Vyrobeno ručně. Sterilizováno, bez konzervantů a barviv.

Složení

Hrušky (66 %), cukr, citrusová šťáva, zázvor, směs koření, pektin, Isot a Bird´s Eye chilli papričky, směs koření.

Výživové údaje na 100 g
Energie 885 kJ / 212 kcal
Tuky 0,5 g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 50,5 g
    z toho cukry 50 g
Bílkoviny 0,5 g
Sůl g

upozornění

Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do 1 týdne.

Země původu

Česká republika


  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: