Popis
Honzukuri Aka miso pasta tmavá
Shinjyo Miso Aka miso pasta je tmavá pasta vyrobená z fermentovaných sójových bobů, rýže a saké. Její intenzivní chuť a aroma jsou dány dlouhým procesem fermentace, který vytváří bohatou a sladkou chuť s lehce slanou příchutí.
Tato pasta je vhodná pro vaření omáček, polévek a marinád, ale také se dá použít jako koření do různých jídel. Shinjyo Miso Aka miso pasta je vynikající volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a autentickou japonskou chuť do svých jídel. Jako fermentovaná potravina miso poskytuje střevům probiotika a prospěšné bakterie.
Použití
Miso je nízkokalorické a dobře stravitelné. S touto pastou můžete připravovat různá jídla, např. lahodnou miso polévku s mořskými řasami a tofu, pastu použijte k marinování masa před grilováním, do dresinků a omáček. Červená miso pasta je více aromatičtější a méně sladká než bílá varianta.
SLOŽENÍ
Sójové boby 28,3%, voda, rýže, sůl, alkohol 3,3 %.
| Výživové údaje na 100 g | |
| Energie | 782 kJ / 186,8 kcal |
| Tuky | 5,6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,91 g |
| Sacharidy | 23,1 g |
| z toho cukry | 19,5 g |
| Bílkoviny | 11,0 g |
| Sůl | 12,2 g |
SKLADOVÁNÍ
Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v lednici.
Země původu
Japonsko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
