🚚 Nezmeškejte Dopravu ZDARMA na všechny objednávky! 📦 Nakupte nad 499 Kč a užijte si bezplatnou dopravu s PPL! Ale POZOR ⏰ – tahle akce končí už 12.11.! Udělejte si Vánoce levnější! 🎄
 

Hrách zelený půlený

 

Hrách zelený půlený s jemnou, nasládlou chutí a krémovou strukturou je ideální do polévek i kaší. Rychlá příprava, bohatý na bílkoviny a vlákninu, skvělý základ pro vegetariánské a veganské pokrmy.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 29 Kč / ks
od 26 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Luštěniny
Zvolte variantu
Hrách zelený půlený Vital Country Množství: 500 g Momentálně nedostupné 29 Kč / ks
26 Kč bez DPH
Hrách zelený půlený Vital Country Množství: 1000 g Skladem
Můžeme doručit do: 14.11.2024
49 Kč / ks
44 Kč bez DPH
   
 

Zelený hrách půlený, loupaný

Hrách zelený půlený je tradiční luštěnina s jemnou, lehce nasládlou chutí a příjemně krémovou strukturou po uvaření. Díky tomu se skvěle hodí do polévek, kaší, pyré či jako základ do vegetariánských a veganských pokrmů.

Hrách zelený půlený - z boku

Je rychlý na přípravu a snadno se vaří, protože díky půlené struktuře se dobře rozvaří a vytvoří hladkou texturu. Hrách zelený půlený je bohatý na rostlinné bílkoviny, vlákninu a cenné minerály, což z něj dělá nejen chutnou, ale také výživnou surovinu pro zdravý a vyvážený jídelníček.

Příprava

Z hrachu se dají vykouzlit výborné pokrmy jako je krémová polévka, pyré, hrachová kaše, šoulet či příloha k jídlu. Hrách můžeme také přidávat do salátů či rizot. 

Abyste předešli nadýmání, přidejte při vaření do hrnce s hrachem bazalku a saturejku. Zelený, loupaný, půlený hrách není nutné namáčet, ale je nutné ho propláchnout. Uvařený je za přibližně 30 minut.

Složení

Hrách zelený, loupaný půlený. Může obsahovat stopy lepku.

Skladování

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70%

Země původu

Česká republika / Ukrajina


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: