Hody, hody, doprovody! DOPRAVA ZDARMA při nákupu na 1000 Kč. V prvním kroku košíku nezapomeňte napsat kód "VELIKONOCE".
 

Kešu ořechy BIO zlomky 500 g (Afrika)

 

Připravte si vynikající snídaňovou kaši nebo luxusní raw sušenky. S lahodnými bio kešu zlomky to půjde snadno. Nic nemusíte krájet, kešu zlomky stačí jen vysypat. A pak si jen vychutnejte tu lahodnou krémovou chuť. Ideální jsou také při pečení, jsou stejně chutné jako celé ořechy, ale mnohem levnější.

tags all

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.3.2023
169 Kč / ks
147 Kč bez DPH
   
Značka Vital Country
Kategorie Kešu ořechy
 

bio KEŠU OŘECHY natural - zlomky

Pokud jste ještě neměli to štěstí ochutnat kešu, tak rozhodně neváhejte. Patří mezi sladší ořechy, s jemnou máslovou texturou. V rostlinné říši se navíc pyšní nejvyšší dávkou hořčíku, k tomu má i další minerály, vitamíny a zdravé tuky. O to větší důvod zařadit je do svého jídelníčku.

Kešu ořechy zlomky natural BIO z boku

Naše BIO kešu natural pochází z Toga a jedná se o ty nejkvalitnější kešu ořechy. Jelikož jsou již nakrájené, tak vám ušetří mnoho práce. Kešu natural jsou v BIO kvalitě, 100 % natural, nepražené a nesolené.

Použití

Připravte si špaldovou, rýžovou či ovesnou kaši s kešu, doplněné třeba o lyofilizované ovoce, jiné ořechy a med. Dobrou zprávou je, že všechny suroviny u nás najdete a nemusíte tak hledat dále. Zlomky kešu přidejte i do ovocných či zeleninových salátů. Domácí müsli nebo čokoláda, raw tyčinky, i tam se kešu perfektně hodí.

Složení

*Jádra kešu ořechů - zlomky 100%

*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.

Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody

Výživové údaje na 100 g
Energie 2314 kJ / 553 kcal
Tuky 43,85 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 7,78 g
Sacharidy 30,19 g
    z toho cukry 5,91 g
Bílkoviny 18,22 g
Sůl 0,04 g

Země původu

Afrika (Togo)

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.


 

 

Úprava natural
Vlastnosti BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: