Popis
KEŠU pražené solené W320!
Solené a pražené kešu můžete použít nejen jako pochoutku u televize, ale například i jako doplněk zeleninového salátu. Nebojte se je přidat i do pomazánek. Slané kešu se rovněž skvěle hodí ke kuřecímu masu. Své místo mají kešu jednoznačně v indické kuchyni, kde je můžete třeba přidat do rýže. A v čínské kuchyni je rozhodně přidejte ke krůtímu či kuřecímu masu, v kombinaci se zeleninou ve wok stylu.
Kešu se řadí mezi potraviny s vysokým obsahem hořčíku. Ve 100g kešu je ho neuvěřitelných 260mg. Mimo to obsahuje i vitamíny B1 a B2. To dělá z kešu prvotřídního kandidáta na povzbuzení nervové soustavy. V kešu se ovšem nachází i další látky. Zinek, měď, fosfor, mangan a další vitamíny A, B3 a E. Obsahují i velkou dávku nenasycených mastných kyselin, hlavně ty mononenasycené. Obsažená esenciální aminokyselina tryptofan vám zaručeně zlepší náladu. Nezapomeňte si proto dopřát hrst kešu denně.
JAK SE ORIENTOVAT VE VELIKOSTECH KEŠU OŘECHŮ
Složení
Jádra kešu ořechů, rostlinný olej, sůl
Velikost: W320
Alergeny dle EU: A8 - skořápkové plody
Země původu
Vietnam / Indie
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.