Low carb směs na chléb s eidamem 125g

 

Směs na chléb s eidamem Low carb je směs na výrobu bezlepkového chleba s nízkým obsahem sacharidů a cukrů. Z této směsi upečete 1 chleba.

PALM, GLUTEN, GMO_1

 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
5.10.2022
59 Kč / ks
51 Kč bez DPH
   
Značka MKM Pack
Kategorie Směsi na pečení
 

směs na low carb chléb s eidamem

Jedinečná směs na výrobu bezlepkového sýrového chleba s nízkým obsahem sacharidů a cukrů (LOW CARB). Díky naší bezlepkové směsi dokáže sýrový bochník chleba upéct i začátečník. Naše směs obsahuje vyvážený poměr všech oblíbených Low carb potravin. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.

  • Přidáte pouze polotučný tvaroh z vaničky a vejce.
  • Rychlá a jednoduchá příprava.
  • Nejedná se o žádnou náhražku eidamu, ale jde o opravdový sýr.
  • Vysoký obsah vlákniny.
  • Hmotnost chleba po upečení při dodržení návodu je cca 150 g

Návod k přípravě: Rozšlehejte dvě vejce s polotučným tvarohem ve vaničce  (125 g - polovina obsahu vaničky), přidejte obsah balení a důkladně promíchejte. Směs nechte 10 minut odležet a poté vytvarujte jeden bochánek. Umístěte na plech s pečícím papírem a vložte do předehřáté trouby na 180 °C, po cca patnácti minutách snižte teplotu na 160 °C. Celková doba pečení je padesát minut. Poté vyjměte z trouby, uložte bochníček na utěrku a nechte zcela vychladnout. Chléb lze upéct i v domácí pekárně.

Složení 

sušený sýr eidam, lněná mouka zlatá, směs semínek v různém poměru: slunečnice loupaná, dýně loupaná, lněné semínko hnědé, lněné semínko zlaté, sezam, psyllium, mandlová mouka, bezfosfátový kypřící prášek s vinným kamenem, lahůdkové droždí, kmín drcený, pažitka, himalájská sůl

Výživové údaje na 100 g
Energie 1620 kJ / 404 kcal
Tuky 32 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 8,2 g
Sacharidy 13 g
    z toho cukry 3,6 g
Vláknina 19 g
Bílkoviny 22 g
Sůl 2,24 g

Skladování

Skladujte na suchém a tmavém místě.

Země původu

Česká republika


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: