Popis
BIO Mandlová mouka
Na BIO Mandlové mouce oceníte nejen chuť a vůni, ale i její složení. Mandlová mouka je přirozeně bezlepková a díky minimálnímu obsahu sacharidů je rovněž vhodná u LOW CARB diety. Na své si přijdou i příznivci RAW a paleo stravy, a také vegani i vegetariáni.
Mandle jsou výborným zdrojem bílkovin a zdravých tuků včetně omega 3 a omega 6 kyselin. Obsahují spoustu vlákniny, hořčíku, vápníku, zinku, manganu, železa a vitamínů E.
Použití
BIO Mandlovou mouku si zaručeně oblíbíte. Upečte si lahodnou mandlovou buchtu s jablky nebo mandlový korpus na dort. BIO mandlovku můžete použít i na zahuštění RAW pudinku. Upravte si recept na linecké cukroví, s mandlovou moukou bude opravdu famózní. A domácí marcipán se prostě bez naší BIO Mandlové mouky neobejde.
Z mandlové mouky můžete rovněž připravit mandlové mléko. Stačí mouku nechat asi 3 hodiny ve vodě louhovat, poté rozmixovat do vypěnění a osladit medem nebo sirupem (z naší nabídky můžete vyzkoušet javorový, datlový či agávový).
Makronky, mandlová náplň, mandlové sušenky, bábovka, palačinky, muffiny ale i bezlepkové housky. S BIO Mandlovou moukou můžete v kuchyni prostě řádit do aleluja. Tak si ji rychle objednejte, ať všechny ty dobroty stihnete ukuchtit.
Složení
100% mletá jádra *mandlí.
*Produkt ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2642 kJ / 631 kcal |
Tuky | 53,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,0 g |
Sacharidy | 17,2 g |
z toho cukry | 4,8 g |
Vláknina | 10,0g |
Bílkoviny | 19,3 g |
Sůl | 0,025 g |
ZEMĚ PŮVODU
Itálie
Skladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.