Miyata Mirin 150 ml

 

Sladké ochucovadlo z fermentované rýže vhodné na vaření japonských pokrmů či k namáčení sushi.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
5.4.2024
58 Kč / ks
52 Kč bez DPH
   
Značka Miyata
Kategorie Sushi
 

Miyata Rýžové víno mirin

Mirin je slazené rýžové víno, které patří mezi základní japonská dochucovadla. Dá se přiřadit podobností k saké. Ne nadarmo se mu říká tekuté koření - skvěle doladí omáčky, marinády i další pokrmy. Mirin má navíc schopnost potlačit pachuť mořských plodů.

Bez přidaných konzervantů. Bez zvýrazňovačů chuti. Bez barviv. Bez glutamátu.

použití

Hojně se používá například k dochucení teriyaki omáčky, marinád na maso, do omáček při dušení zeleniny nebo masa a také při rychlém smažení kuřecího, krůtího či rybího masa. Pro nemilovníky ryb je mirin skvělým kořením, neboť maskuje pach ryb a mořských plodů. Mirin dodává pokrmu jemně nasládlou chuť a vede k mírné karamelizaci.

Složení

lepkavá rýže, voda, rýže. výtažek z citronu

Výživové údaje na 100 ml
Energie 1254 kJ / 295 kcal
Tuky g
    z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy 74 g
    z toho cukry 53 g
Bílkoviny 0 g
Sůl g

Skladování

Skladujte v suchu a chladu. Po otevření uchovávejte v ledničce.

Země původu

Čína


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: