🌟 Pozor! 🚚 Doprava s Českou poštou již od 49 Kč! Udělejte si radost a zároveň ušetřete na dopravě 💰 Moc času již nezbývá! Akce končí 30.6. ⏳
  • 1 z 2
 

Najjar Káva mletá super extra kardamom

 

Najjar Káva mletá s kardamomem - chuť Orientu v každé šálku! Tento výrobek nabízí vynikající směs kvalitní 100% arabiky a kardamomu. Ideální pro přípravu filtrované kávy nebo tradiční arabské kávy v džezvě.

od 139 Kč / ks
od 124 Kč bez DPH
Značka Najjar
Kategorie Turecko
Zvolte variantu
Najjar Káva mletá super extra kardamom 200 g Množství: 200 g Momentálně nedostupné 139 Kč / ks
124 Kč bez DPH
Najjar Káva mletá super extra kardamom 450 g Množství: 450 g Momentálně nedostupné 249 Kč / ks
222 Kč bez DPH
 

Najjar - mletá káva super extra kardamom

Najjar káva mletá s přídavkem kardamomu je lahodná směs kávy s kořeněným nádechem. Tento výrobek je vyroben z kvalitních kávových zrn a aromatického kardamomu, což mu dodává vynikající orientální chuť a aroma. Káva Najjar s kardamomem se obvykle podává v arabských zemích jako tradiční nápoj.

Cafe Najjar

Tento výrobek lze připravit jako filtrovanou kávu nebo jako tradiční arabskou kávu. Kromě své lahodné chuti má kardamom také pozitivní vliv na trávicí trakt a může pomoci snížit krevní tlak. Káva Najjar s kardamomem je ideální pro ty, kteří hledají novou a zajímavou variantu kávy s exotickým nádechem.

Složení

Káva (100% arabika z brazilských zrn) , super extra kardamom.

mletí: velmi jemné

doporučená příprava: džezva, turecká konvice.

Příprava

Káva z džezvy se tradičně pije z menších šálků, proto na přípravu 50 ml kávy použijeme 6 g (1,5 - 2 čajové lžičky) kávy.

  • Položte džezvu na zdroj tepla, přidejte cca 20 ml vody a cukr
  • Počkejte, až se voda s cukrem začne vařit a vznikne karamel. Na jeden šálek kávy se zpravidla dávkují dvě lžičky kávy a jedna lžička cukru. Tento krok však můžete přeskočit a připravit v džezvě pouze samotnou kávu.
  • Přidejte kávu a dolijte zbytek vody do dvou třetin džezvy. Počkejte, až se káva začne vařit a dokud nedojde pěna až po okraj džezvy. Poté džezvu odebereme z vařiče a malé množství pěny přidáme do šálků.
  • Kávu opět přivedeme k varu a opakujeme ještě dvakrát stejný postup. Kávu jsme tedy přivedli k varu 3x.
  • Kávu z džezvy dáme chvilku stranou a ponecháme 30s v klidu tak, aby sedlina poklesla. Můžeme s džezvou zakroužit, aby se káva smyla ze stěn.
  • Kávu nalijeme do šálků.

Země původu

Libanon


 

Druh kávy 100% Arabica, Směs
Káva podle stupně kyselosti Káva s nízkou kyselostí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: