Pepř sečuánský celý

 

Pepř sečuánský je novou a zajímavou alternativou k běžnému pepři. Oceňují ho zejména lidé, kteří se chtějí své jídlo oživit o osobitou pepřovou chuť, avšak bez palčivé ostrosti, kterou má běžný pepř. Toto koření je plné aroma a výrazné chuti, které zpestří každé jídlo.

VEGAN, GMO, GLUTEN

od 79 Kč / ks
od 71 Kč bez DPH
Značka Vital Country
Kategorie Koření jednodruhové
Zvolte variantu
Pepř sečuánský celý Vital Country Množství: 50 g Skladem
Můžeme doručit do: 6.3.2024
79 Kč / ks
71 Kč bez DPH
   
Pepř sečuánský celý Vital Country Množství: 100 g Skladem
Můžeme doručit do: 6.3.2024
139 Kč / ks
124 Kč bez DPH
   
Pepř sečuánský celý Vital Country Množství: 250 g Skladem
Můžeme doručit do: 6.3.2024
299 Kč / ks
267 Kč bez DPH
   
 

SEČUÁNSKÝ pepř - celý

Pepř sečuánský je zajímavou alternativou k běžnému pepři, zejména pro ty, kteří chtějí ochutnat něco nového. Výhodou sečuánského pepře je především jeho výrazná pepřová chuť bez palčivé ostrosti jako tomu je například u černého pepře.

Pepř sečuánský celý - z boku

Jeho domovinou je Čína, kde se získává ze stromu, který se jmenuje žlutodřev peprný. Ten roste především v čínské provincii Sečuan. Je to koření plné aroma a výrazné chuti, které zpestří každé jídlo, avšak nenaruší jeho chuť výraznou ostrostí. V Číně se přidává i do zeleného čaje jako koření.

Kde použít sečuánský pepř

Pepř sečuánský se hodí kamkoli, kde používáte klasický pepř, zejména u jídel s jinými druhy koření. Můžete ho použít v mleté nebo celé formě, například při přípravě pokrmů na pánvi. Smícháním opraženého a čerstvého pepře můžete vytvořit nové kombinace chutí.

Sečuánský pepř je vynikající na drůbež připravenou podle tradičních čínských receptů a doporučujeme ho lidem, kteří chtějí vyzkoušet něco nového bez palčivé ostrosti.

Složení

100% pepř sečuánský celý (Zanthoxylum piperitum).

Skladování

Skladujte v suchu, temnu a chladu.

Nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdroji tepla.

Země původu

Čína


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: