Popis
rajčatový protlak
Rajčatový protlak je produkován pasírováním zdravých, zralých rajčat. To je ideální pro výrobu mnoha druhů omáček, například na těstoviny. Dává omáčkám intenzivní rajčatovou chuť.
Dvakrát koncentrovaný - jemně pasírovaný s min. 28% sušiny.
Složení
Rajčata.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 440 kJ / 105 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 18 g |
z toho cukry | 14 g |
Vláknina | 4,5 g |
Bílkoviny | 5,0 g |
Sůl | 0,1 g |
skladování
Skladujte v chladu a suchu. Po otevření uchovávejte v chladničce při teplotě od 2°C do 6°C a spotřebujte do 4 dní.
země původu
Řecko
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.