Rýžový ocet sladký BIO 250ml

Neohodnoceno
 

Tradiční přísada asijské kuchyně nejen při přípravě sushi. A dokonce v BIO kvalitě – takže té nejvyšší, přičemž veškeré suroviny pro výrobu tohoto rýžového zázraku jsou vybírány opravdu pečlivě. Ve srovnání s klasickým uměle fermentovaným octem je rýžový sladší, méně kyselý a velmi jemný.

tags all

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do
20.6.2019
98 Kč / ks
85 Kč / ks bez DPH
   
Značka Natural Jihlava
Kategorie Ocet
 

BIO rýžový ocet

Jak už jsme uváděli, tento druh octa je perfektní pro přípravu sushi. Lahodné válečky se syrovou rybou zažívají v posledních letech nevídaný boom všude po světě, a ani Česká republika nezůstala pozadu. Suroviny i pomůcky pro přípravu sushi se dnes dají sehnat naprosto běžně a za pár korun – proč byste se ale měli rozhodnout pro ty suroviny, které  do vašeho zdravého života nepatří? Najděte zdravější alternativu – BIO alternativu. A pokud sushi neholdujete, přidejte rýžový ocet do rýže po jejím uvaření – pak si klidně připravte kari, rizoto nebo jinou rýžovou pochoutku. Ocet vám přílohu skvěle dochutí. 

Složení

voda, celozrnná rýže bio, rýžové otruby bio, koji (aspergillus oryzae)


 

Vlastnosti BIO, Bez lepku
Země původu Japonsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jaké cookie používáme najdete ZDE