Děkujeme všem našim zákazníkům za důvěru! Prodlužujeme pro Vás akci na dopravu za 29 Kč do výdejních míst PPL až do 31.5. 🚚 Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost - taková akce se nebude opakovat! ⏳
 

Semix Klíčená quinoa lupínky 300 g

 

Lupínky z naklíčené červené quinoy sušené jsou lépe stravitelné a mají zvýšenou výživovou hodnotu ve srovnání s nenaklíčeným zrnem.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
10.5.2024
109 Kč / ks
97 Kč bez DPH
   
Značka SEMIX
Kategorie Luštěninové výrobky
 

naklíčené lupínky z červené quinoy

Klíčení je proces, který má za úkol poskytnout dostatek živin rostoucímu organismu - klíčku. V zrnu po jeho namočení začne probíhat kaskáda biochemických reakcí - ve vnitřní části zrna postupně dochází ke štěpení škrobů, bílkovin a tuků. Naklíčené zrno je díky tomu lépe stravitelné ve srovnání s nenaklíčeným zrnem. Při klíčení se dlouhé řetězce sacharidů dělí na menší, lépe stravitelné.

Díky tepelné úpravě jsou vhodné k okamžité konzumaci. Klíčené quinoa lupínky bez lepku jsou velmi chutné v kaši, salátu nebo pomazánce. 

Výroba klíčených produktů

1. výběr semen - vybíráme vysoce kvalitní zrna s vysokou klíčivostí
2. čištění - několikastupňové čištění je první předpoklad pro následnou kvalitu finálního produktu
3. máčení - semínka namočíme do pitné vody, a tím dochází k promývání od nečistot
4. klíčení - během 24 až 48 hodin trvajícího klíčení semínka částečně změní svůj nutriční profil, během klíčení sledujeme optimální teplotu a vlhkost
5. tepelné ošetření - v optimální fázi zastavíme proces klíčení, semínka tepelně ošetříme a dosušíme
6. balení - balíme do spolehlivých doypacků

Složení

Lupínky z naklíčené červené quinoy sušené.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1660 kJ / 394 kcal
Tuky 6,6 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 66 g
    z toho cukry 3,2 g
Vláknina 10 g
Bílkoviny 12 g
Sůl 0,01 g
 

SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.

VYROBENO: Česká republika


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: