Popis
Miyata teriyaki omáčka
Základem tradičního Teriyaki je sójová omáčka, saké, cukr nebo med. V takové omáčce se pak v Japonsku grilovaly ryby. Dnes se Teriyaki omáčky vyrábí v různých obměnách a používají se jako marináda nebo dip ke grilovanému či pečenému masu, zelenině, rybám i mořským plodům.
Složení
Sójová omáčka (voda, sójové boby, sůl, pšeničná mouka), cukr, barvivo: E150a, melasa, sůl, zázvor, konzervant: E202, koření (anýz, sušená mandarinková kúra).
| Výživové údaje na 100 ml | |
| Energie | 687 kJ / 162 kcal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 37 g |
| z toho cukry | 31 g |
| Vláknina | 0,2 g |
| Bílkoviny | 3,4 g |
| Sůl | 11,6 g |
Skladování
Skladujte v suchu a chladu. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 30 dnů.
Země původu
Čína
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
