Thajská Kari pasta zelená 400g

 

Zelená kari pasta je kombinací thajské bazalky, koriandru, limetkových listů a mladých zelených chilli papriček. Tradiční thajské zelené kari je vždy více pálivé než červené kari. Používá se při tradiční thajské přípravě hovězího, kuřecího a rybího masa. Neobsahuje umělá barviva a konzervanty.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.2.2023
89 Kč / ks
77 Kč bez DPH
   
Značka Cock Brand
Kategorie Dochucovadla
 

thajská kari pasta zelená

Zelená kari pasta je kombinací šalotky, koriandru, kmínu, česneku, citronové trávy, galangy a zeleného chilli. Zelená kari pasta je více pálivá než červená kari pasta. Používá se při tradiční thajské přípravě hovězího, kuřecího a rybího masa. Neobsahuje umělá barviva a konzervanty.

Velmi důležité je kari pastu hned na začátku přípravy pokrmu chvíli smažit na oleji nebo kokosovém krému - smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně. Teprve pak přidáváme maso, kokosové mléko, či jiné přísady.

Recept pro 2 osoby

  1. Smíchejte 50 g kari pasty se 2 lžícemi kokosového krému nebo oleje a lehce osmahněte.
  2. Zalijte 400 ml kokosového mléka a stále míchejte (střední teplota, 1 minuta).
  3. Přidejte 250 g vašeho oblíbeného masa a míchejte, dokud maso nebude hotové.
  4. Přidejte rybí omáčku, palmový cukr nebo koření podle potřeby.
  5. Můžete přidat 60 g nakrájených lilků a vařte je, dokud nebudou hotové.
  6. Přidejte lístky bazalky, listy kafírové limetky popřípadě čerstvé chilli.
  7. Před podáváním ozdobte lístky bazalky.
  8. Podáváme s kvalitní rýží.

Složení

Čerstvé zelené chilli 33 %, citronová tráva, česnek, šalotka, sůl, galanga, kmín, semínka koriandru.

Výživové údaje na 100 ml
Energie 483 kJ / 116 kcal
Tuky 6,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4,3 g
Sacharidy 10,0 g
z toho cukry 5,4 g
Bílkoviny 2,7 g
Sùl 17,4 g

Skladování

Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte výrobek v chladničce.

Země původu

Thajsko


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: