Máme pro vás skvělou zprávu! Nyní doprava s PPL již od 29 Kč na všechny vaše objednávky! Ale pozor, čas běží a 30.4. je tu dřív, než si myslíte. Nechte se unést nákupní horečkou a ušetřete na dopravě, než bude pozdě!
 

Topnatur Směs na pečení chleba Low carb 150 g

 

Sypká směs na přípravu domácího semínkového Low Carb chleba.

PALM, VEGAN, GLUTEN, GMO

 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.4.2024
48 Kč / ks
43 Kč bez DPH
   
Značka Topnatur
Kategorie Směsi na pečení
 

směs na low carb chléb

Bezlepková směs na přípravu low carb domácího chleba, pro všechny, kteří upřednostňují stravování s nízkým obsahem sacharidů a cukru. Se směsí zvládne chléb upéct i úplný začátečník. Důležitou složkou směsi je psyllium – 100% rostlinná vláknina, která udržuje naše trávení v harmonii.

Návod k přípravě: Nejprve si rozehřejte troubu na 170 °C. Do mísy rozbijte 4 vejce a ručním šlehačem je vyšlehejte do pěny. K vyšlehaným vejcím přimíchejte 150 g smetanového jogurtu. Přisypte směs na chléb a důkladně vše promíchejte. Směs nechte 2 minuty odstát a poté tvarujte chléb nebo bulky. Směs půjde lépe tvarovat , pokud si ruce navlhčíte vodou. Chléb nebo bulky umístěte na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 60 min (chléb) nebo 35 min (bulky) při 170 °C. Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout.

Pro zachování čerstvosti doporučujeme chléb uchovávat v chladu.

Složení

Směs semínek v různém poměru (slunečnicové a dýňové), lněná mouka (zlatá a hnědá), bramborová vláknina, psyllium, kypřící látky: vinný kámen (hydrogenvinan draselný), hydrogenuhličitan sodný, sůl, lahůdkové droždí, stabilizátor: xantanová guma, kmín.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1743 kJ / 421 kcal
Tuky 25,0 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 3,0 g
Sacharidy 10,0 g
    z toho cukry 1,6 g
Vláknina 30,0 g
Bílkoviny 24,0 g
Sůl 2,0 g

Skladování

Skladujte na suchém a temném místě.

Země původu

Česká republika


 

Vlastnosti Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: