Popis
Březový cukr Xylitol BIO
Sladit i mlsat odteď můžete o něco zdravěji. Xylitol příznivě ovlivňuje prostředí v ústech a nezpůsobuje zubní kaz. Má nízký glykemický index, takže pozvolna zvyšuje hladinu cukru v krvi, což je dobrá zpráva zejména pro diabetiky. Xylitol BIO, známý pod názvem březový cukr, je rovněž ideální parťák pro ty, které trápí kvasinková a plísňová onemocnění. Xylitol totiž nenapomáhá jejich růstu. Nezatěžuje trávení, naopak prospívá střevní mikroflóře. Tento Xylitol je navíc vyráběn z ekologicky pěstovaných zemědělských zdrojů.
- O 40 % nižší energetická hodnota než u cukru
- Vhodné pro diabetiky – glykemický index 7
- Neobsahuje GMO
- vhodný při Low Carb
Nasypte si BIO Xylitol do cukřenky a slaďte si kávu či čaj odteď zdravěji. Nemusíte se bát umělé chuti, Xylitol je lahodně „cukrový″. Snídaně vás musí nastartovat do nového dne. Bílý jogurt, tvaroh i kaše budou s Xylitolem sladké a díky přidanému ovoci a oříškům i tou správnou volbou. Připravujete domácí müsli, limonádu či džemy? I tam se Xylitol hodí. Použít ho můžete i do těst na přípravu lívanců či omáček. Na rozdíl od bílého cukru se Xylitol ve vysokých teplotách nerozkládá, takže je skvělý i při pečení buchet i koláčů. A nemusíte se bát větší spotřeby, jako je tomu například u umělých sladidel. Březového cukru použijte stejně jako toho bílého.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1004 kJ / 240 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 100 g |
z toho cukrové alkoholy | 100 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,01 g |
Složení
100% xylitol* (krystalický). *produkt ekologického zemědělství.
Upozornění: Dejte si pozor a uschovejte Xylitol před svými domácími mazlíčky. Zejména plemenům malých psů může způsobit život ohrožující stav – hypoglykémii.
Země původu
Čína
Vlastnosti | BIO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.