Popis
BIO Ethiopská káva
Náhorní plošina jižně od jezera Tana skýtá ideální klimatické podmínky právě pro pěstování typu Arabica. Většinu etiopské bio kávy produkují malé farmy, které obstarávají svoje kávovníky rostoucí na plantážích v deštných pralesích. Keře rostou ve výšce kolem 2000-2150 m.n.m. Půda je vulkanická a jílovitá, což zajišťuje rostlinám dostatek živin.
Tato káva je plné, jemně kořeněné chuti. Pro svou výraznou chuť a vůni je Ethiopia Organic běžně přidávána do levnějších druhů káv k celkovému zvýraznění. Etiopské kávy jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších a bezkonkurenčně nejlepších Arabik v poměru ceny a kvality.
Chuť etiopské bio kávy
Tato káva je plné, jemně kořeněné chuti. V pozadí se objevuje mírná kyselost. Tato káva má silné charakteristické aroma, proto ji ocení každý milovník silné kávy výjimečné kvality.
JAK KÁVU PŘIPRAVIT ?
Kávu namelte na požadovanou hrubost vyhovující vámi zvolené přípravě kávy. Na porci kávy použijte alespoň 1,5 - 2 kávové lžičky (7g) mleté kávy. Kávu zalijte vodou o teplotě cca 95°C.
JAK KÁVU SKLADOVAT ?
O tomto tématu si přečtěte > Zde <
Druh kávy | 100% Arabica |
Káva podle stupně kyselosti | Káva střední kyselosti |
Vlastnosti | BIO |
Stupeň pražení | Střední stupeň pražení (City, City+) |
Doba spotřeby | Spotřebujte do 6 měsíců od data vyznačeného na obalu |
Země původu | Etiopie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.