Popis
jablečné křížaly zlomky - 100% Natural
Zlomky sušených křížal jsou ideální do snídaňových kaší nebo müsli. Můžete je také použít při výrobě domácího ovocného čaje třeba se skořicí. Zlomky jablek nejsou sice tak krásné na pohled jako naše celé plátky, ale zato jsou mnohem levnější a pro někoho stejně upotřebitelné. Celé plátky křížal jsou totiž velmi křehké a při přepravě ze sušárny k nám se některé plátky polámou.
Celé staročeské křížaly jsou naší ozdobou e-shopu, takže je pečlivě přebíráme a oddělujeme od polámaných kousků. Vše je vyrobeno pouze z českých jablek z českých sadů bez jakýchkoliv konzervantů nebo přidaného cukru.
Co jste možná nevěděli o výrobě křížal
S křížalami a sušeným ovocem obecně se pojí mnoho zajímavých faktů. Věděli jste například, že na výrobu jednoho kilogramu křížal je potřeba použít až 12 kg čerstvých jablek?
použití
Běžně se přidávají například do sladkých kaší, určitě jste z nich někdy ochutnali buchtu či štrúdl. Dá se z nich však uvařit výborný čaj. Jsou vhodné pro přímou konzumaci, nebo je přidejte do domácího müsli, jogurtů i pudinků.
Složení
100% sušená jablka zlomky
Země původu
Česká republika
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.