Vzhledem k extrémnímu nárůstu objednávek se může expedice zásilek prodloužit. Děkujeme za pochopení.
 

Sušená jablka zlomky 250 g

 

Zlomky sušených křížal vznikají po přetřídění celých křupavých plátků, které jsou ozdobou našeho obchodu. Zlomky sice nejsou tak krásné na pohled, ale jsou ze stejně kvalitní suroviny jako celé plátky, které jsou křehké a mají tendenci se lámat. Vše pochází z českých jablek bez oxidu siřičitého. Není nad 100% českou surovinu.

VEGAN, GMO, GLUTEN

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.12.2022
79 Kč / ks
69 Kč bez DPH
   
Značka Vital Country
Kategorie Sušené ovoce
 

jablečné křížaly zlomky - 100% Natural

Zlomky sušených křížal jsou ideální do snídaňových kaší nebo müsli. Můžete je také použít při výrobě domácího ovocného čaje třeba se skořicí. Zlomky jablek nejsou sice tak krásné na pohled jako naše celé plátky, ale zato jsou mnohem levnější a pro někoho stejně upotřebitelné. Celé plátky křížal jsou totiž velmi křehké a při přepravě ze sušárny k nám se některé plátky polámou.

Sušená jablka zlomky z boku

Celé staročeské křížaly jsou naší ozdobou e-shopu, takže je pečlivě přebíráme a oddělujeme od polámaných kousků. Vše je vyrobeno pouze z českých jablek z českých sadů bez jakýchkoliv konzervantů nebo přidaného cukru.

Co jste možná nevěděli o výrobě křížal

S křížalami a sušeným ovocem obecně se pojí mnoho zajímavých faktů. Věděli jste například, že na výrobu jednoho kilogramu křížal je potřeba použít až 12 kg čerstvých jablek?

použití

Běžně se přidávají například do sladkých kaší, určitě jste z nich někdy ochutnali buchtu či štrúdl. Dá se z nich však uvařit výborný čaj. Jsou vhodné pro přímou konzumaci, nebo je přidejte do domácího müsli, jogurtů i pudinků.

Složení

100% sušená jablka zlomky

Země původu

Česká republika

Skladování

Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: