Popis
Kardamom Černý Celý
Černý kardamom, také známý jako hnědý, větší, dlouhý nebo nepálský kardamom, z druhu Amomum subulatum, pochází z východního Himálaje a obvykle se pěstuje ve východním Nepálu, Sikkimu a částech oblasti Darjeeling v Západním Bengálsku (Indie) a jižním Bhútánu.
Použití
Do indických jídel, nápojů, tučná masa, skopové, hovězí, do asijských jídel - vývar, dušené maso. Jeho chuť je těžší dřevitá s nádechem uzeného.
Složení
100% Kardamom celý černý
Země původu
Indie
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Vlastnosti | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.